Main menu:

Arkisto

Links:

Dino ja Leo osteopaatilla

dino-leoPojat kävivät Markus Laioksen vastaanotolla eilen. Dino tarkistuskäynnillä toukokuisen ensivisiitin jälkeen ja Leo näyttämässä oikeaa takajalkaansa, joka oli jo näin nuorella iällä ehtinyt muutamaan kertaan saada täräyksen erinäisissä yhteyksissä.

Dinolla oli aiemmin todettu jäykkyyttä erityisesti oikealla puolella kroppaa,  mutta tilanne oli nyt korjautunut hyväksi. Leolla oli jännitystä ristiselässä, mutta mitään vakavaa ei löytynyt ja se reagoi hoitoon hienosti. Syksyllä käydään mahdollisella tarkistuskäynnillä.

Erityisesti Leon suoritus oli loistava – pienen alkurimpuilun jälkeen se antautui täysin hoidettavaksi ja silminnähden nautti saamastaan hoidosta silmät kiinni. Illalla poikia väsytti hurjasti, joten päikkäreitä otettiin oikein kunnolla kylki kyljessä.

Kirjoita kommentti